Vrienden MAX Capelle
Dirk ten Have
Voorzitter

Het is begonnen met mijn oud tante die ver van de stad woonde in de provincie Groningen en geen bezoek meer kreeg. Dit was rond 1980. Toen dacht ik al, daar moet ik wat aan doen als ik de mogelijkheid krijg. En zie, die mogelijkheid kwam in 2018.

Met niets in Capelle aan den IJssel begonnen, maar met al gauw mensen als Willem Groenendijk en Alexander van Ooijen aan boord en met de sociale hulp van Stichting Welzijn Capelle en gemeente Capelle en ook Susan Honkoop hebben we met z’n allen iets heel moois neergezet.

Supertrots op hetgeen we hebben bereikt. Zoals al vaker vermeld: “VOOR Capellenaren, VAN Capellenaren en DOOR Capellenaren”. Kijk uit naar mooie jaren waarbij we vele mensen, die het hard nodig hebben, mobiel kunnen maken met de MAX Capelle.

 

Alexander van Ooijen
Penningmeester/Secretaris

Toen ik hoorde van het initiatief werd ik direct enthousiast. Met veel energie heb ik mogen bijdragen aan het opzetten van MAX Capelle.

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers en de positieve samenwerkingen met onze sponsors weten we met MAX Capelle onze doelgroep te bereiken én te helpen.

Ik geniet er enorm van om de mooie resultaten te zien en ben trots op onze vrijwilligers die met veel inzet zorgen voor een betere mobiliteit van onze doelgroep binnen Capelle aan den IJssel.

Peter den Hertog
Coördinator Vrijwilligers

Het is een voorrecht om met een geweldig team van vrijwilligers dagelijks mede invulling te mogen geven aan de mobiliteit en een stukje ondersteuning van mede Capellenaren.

Er  is niets  mooiers dan tijdens een rit te horen te krijgen “Ik ben zo blij dat jullie er zijn anders zou het voor mij niet mogelijk geweest zijn om hierheen te gaan” en dat je hier als team aan mee heb mogen helpen om dit toch mogelijk te maken!