Vrienden MAX Capelle
Simon de Stigter
Raad van Advies

Toen ik voor het eerst kennis nam van de doelstellingen van de Stichting Max Mobiel,
was mijn enthousiasme geboren. Nadat het project in de zomer van 2019 van start was gegaan, en ik de fleurige autootjes zag rijden, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Inmiddels heb ik als vrijwilliger al de nodige ritten gemaakt: Mensen opgehaald, naar hun bestemming gereden, en weer thuisgebracht.
Ik heb geconstateerd dat de Max Mobiel veel, veelal oudere mensen, uit hun isolement haalt, en dat het project in een grote behoefte is gaan voorzien.
Één telefoontje om de rit te reserveren, is voldoende: Naar het winkelcentrum, de gymnastiekclub, de markt, de kapper, of zomaar een familiebezoek.
Alom veel waardering, blijheid èn dankbaarheid. Ik hoop dat het project nog lang kan worden voortgezet".

Wllem. H. Groenendijk
Raad van Advies

Willem. H. Groenendijk (1978) / Rayondirecteur Rabobank Rotterdam

Als geboren en getogen Capellenaar ben ik maar wat trots op dit initiatief in ons eigen Capelle aan den IJssel. Goed om een bijdrage te leveren als Lid van de Raad van Advies van MAX Capelle voor een nog mooier en toekomstbestendig Capelle waar een optimale toegang tot mobiliteit wordt verleend. Ik hoop vanuit deze rol een bijdrage te leveren en het verschil te maken tussen de formele zorg en aanvullende zaken die het verblijf en de functionaliteit van het sociale stelsel (winkels, huisartsen, ziekenhuis, familiebezoek) nog prettiger toegankelijk maken. Capelle maak je samen en samen maak je Capelle!